Hi Colorful Beautie!

 

Wat Superleuk dat je deze pagina ook even bezoekt!

Mijn naam is Marije, ik ben het gezicht achter The Rainbowroom webshop. Daarnaast de trotse eigenaar van The Rainbowroom Haircolorstudio.

In 2012 heb ik mijzelf omgeschoold tot haarstylist en sindsdien zit ik het liefst de hele dag met mijn handen in het haar (letterlijk dan wel ;))

Het idee voor de webshop is geboren tijdens de zoveelste corona Lockdown. Klanten ontvangen in de salon was opeens niet meer mogelijk vanwege de maatregelen. Tóch wilde ik graag dat mijn klanten hun favoriete producten konden kopen.

Het goed opzetten van een webshop vergt wat voorbereiding en inmiddels zijn de salons gelukkig weer geopend. Ik hoop natuurlijk dat dat zo blijft maar vanaf nu kun je bij The Rainbowroom dus ook online en van waar dan ook jouw favoriete haarproducten bestellen. Hoe leuk is dat?!

 

Over de producten die ik in de webshop wilde aanbieden hoefde ik niet lang na te denken. Dat zijn de producten die ik ook in de salon verkoop omdat ik daar voor de volle 100 % achter sta! Zo vind je in de shop o.a The Insiders, Olaplex en Fanola

Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn klanten hun verse haarkleur na het verlaten van de salon thuis ook goed bij kunnen houden. Daarom heb ik Crazy Color aan mijn assortiment toegevoegd.

En de producten van BOMB Cosmetics…? Zeg nou zelf, die wil iedereen toch in zijn badkamer hebben staan? <3

Het runnen van de webshop is superleuk om te doen maar in de eerste plaats ben ik een haarstylist met een grote passie voor haar. Daarom vind ik het leuk om al jouw vragen over de producten die je in de shop kunt vinden te beantwoorden zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw lokken! Of die nu Colorful, krullend, kort, stijl of lang zijn.

Stuur me dus gerust een mailtje wanneer je twijfelt over welk product het beste bij jouw haar past. Ik help je met liefde!

Voor andere vragen of suggesties mag je me ook mailen op info@therainbowroom.nl. of je kunt het formulier op de contactpagina invullen.

Liever appen? Kan ook! Naar 06 51733696.

*Vanwege mijn werk in de salon ben ik niet telefonisch bereikbaar maar mocht je toch graag even bellen laat je naam en telefoonnummer dan even achter dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

Heel veel plezier met shoppen! en oh ja, Volg je The Rainbowroom al via jouw favoriete Social Media kanaal?

We zijn onder andere te vinden op Facebook, Pinterest, Instagram en Tik Tok.

Liefs, Marije

Naar de Shop