Algemene voorwaarden The Rainbowroom

Algemene voorwaarden

 

1. Dit zijn wij!

Je bent op de algemene voorwaardenpagina van The Rainbowroom Haircolorstudio en Webshop.

 

Ons vestigingsadres / bezoekadres en afhaaladres.

  • The Rainbowroom
  • Lierseschans 10 – 13
  • 3432 ET Nieuwegein

 

  • KVK, 76902161
  • BTW nummer: NL003143437B63
  • ING: 0009 4288 89
  • IBAN; NL 44 INGB 0009 4288 89
  • BIC: INGBNL2A

 

2. Contact

Heb je vragen over onze producten, misschien een goed idee of is er een anderen reden om met ons contact te hebben? dat kan natuurlijk! Via de mail of whatsapp.

Stuur een e-mail naar: info@therainbowroom.nl

We gaan je mail zsm lezen en beantwoorden.

Liever appen? Kan ook; tel 06 51733696

Natuurlijk zijn we ook te bereiken via de social mediakanalen en het contactformulier op de site.

*Let op!  vanwege de openingstijden van de haircolorstudio zijn we overdag niet telefonisch te bereiken. Wél kunnen we app en mails beantwoorden. Wil je toch liever telefonisch contact? Laat dan je telefoonnummer achter dan nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact met je op!

3. Consumenten

Dat ben jij! Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing als je iets bij ons koopt. Een consument is dus een particulier en geen bedrijf.

Zou je als bedrijf met ons zaken willen doen neem dan

contact op en vraag de leveringsvoorwaarden op via info@therainbowroom.nl

 

4. Koop

Je plaatst een bestelling bij ons, dan zullen we je altijd attenderen op onze algemene voorwaarden (die lees je nu) en vragen je tijdens het bestellen hiermee akkoord te gaan.

 

5. De koopovereenkomst

*Als je besluit iets via onze webshop te kopen doe je dat in een veilige webomgeving voorzien van SSL certificaat en veilige betaal omgeving.

Voor onze betalingen werken wij met Mollie Payments.

* Zodra je een bestelling hebt geplaatst krijg je een mail met daarin de Track&trace code zodat je de bestelling kunt volgen.

Mocht je geen mail ontvangen neem dan even contact met ons op zodat we dit kunnen corrigeren. Soms komt een eerste keer de mail in je spambox terecht dus slim daar ook even te kijken.

 

6. Betalen

Je kunt bij The Rainbowroom op verschillende manieren je betaling doen; met o.a IDeal, PayPal of creditcard.

Vind je het prettiger om te betalen via een overboeking? Geen probleem! mail ons wat je wilt bestellen dan sturen wij een factuur met onze betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling gaat je pakketje direct op de post.

 

7. Ruilen en retourneren

Officieel is het ontbinden van een overeenkomst; het herroepingsrecht maar het is eigenlijk gewoon het recht om iets terug te kunnen sturen.Bijvoorbeeld als je spijt hebt van je aankoop of een artikel niet is wat je er van verwacht dan mag je het retourneren.

Je hebt het recht om binnen 14 dagen je aankoop; Ongeopend en in de originele verpakking (dit ivm hygiëne) naar ons terug te sturen. Neem even via mail contact met ons op dan leggen we je uit hoe je het product kunt terugsturen. Bellen mag natuurlijk ook!

We gaan ervoor zorgen dat alles perfect geregeld wordt.

*Kosten voor het terugsturen.

Die hoef jij niet te betalen als wij ons vergist hebben of een product is beschadigd aangekomen. Deze retourzendingen zijn binnen Nederland en België gratis. In alle andere gevallen zijn de kosten voor jou.

8. Geld terug

Als we je retour in goede orde hebben ontvangen krijg je binnen 5 werkdagen het geld teruggestort op je rekening. Dit bedrag bestaat dan uit; het aankoopbedrag van de teruggestuurde producten, de verzendkosten héén, maar alleen als je alle producten van je bestelling terugstuurt. en natuurlijk retour als wij een fout hebben gemaakt.

9. Levering

De verzend en verpakkingskosten zijn bij de totaalprijs inbegrepen. Deze bedragen zijn; € 5,95 voor verzending binnen Nederland en € 8,90 voor verzendingen naar België.

Vanaf € 40,- is de verzending GRATIS.

* Verzenddatum

Natuurlijk gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag als je bestelling bij ons binnenkomt. We versturen op alle werkdagen onze pakketjes dus niet in het weekend. Heb je voor 15.00 uur je bestelling gedaan? Dan gaan

we ervoor zorgen dat het nog dezelfde dag de deur uit gaat. Mocht dit door omstandigheden niet lukken krijg je bericht van ons met daarin een nieuw verzendtijdstip.

*Ontvangst

Een bestelling doen bij The Rainbowroom is een feestje. We maken van het uitpakken een belevenis en een cadeautje.

Wij versturen onze pakketjes met PostNL, meestal heb je het dan al de volgende dag. Maar weet dat PostNL niet op zondag bezorgd dus hou daar rekening mee. Je krijgt van ons een Track&trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

*Komt je pakje beschadigd of nooit aan? Wij gaan het voor je oplossen! Neem even Contact met ons op zodat we hier actie op kunnen ondernemen.

10. Klachtenregeling

Natuurlijk doen we er alles aan om jouw bestelling zo goed mogelijk af te ronden. Heb je een klacht? Laat het ons weten en we gaan ermee aan de slag. Je hoort van ons hoe we het kunnen oplossen en komen er zo snel mogelijk bij je op terug.